Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου 18.4.2011 - Αποχωρούν τα ΜΑΤ από την Κερατέα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Κουντουριώτη 1 Λαύριο - 19500
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου:
Σταματίνα Κωστάκου

Κερατέα 18/4/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δικαίωση και συγκρατημένη αισιοδοξία για τους κατοίκους τους Δήμου Λαυρεωτικής που από στιγμή σε στιγμή θα δουν τα ΜΑΤ να αποχωρούν από την πόλη της Κερατέας. Μετά από 4 μήνες αγώνα και αγωνίας για να μη γίνει ο αρχαιολογικός χώρος του Οβριοκάστρου, σκουπιδότοπος…τα νέα είναι καταρχήν ευχάριστα. Για άλλη μια φορά ο διάλογος απέδειξε ότι μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Κώστα Λεβαντή, του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαου και του Υπουργού Προστασίας του πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή έφερε ότι ήλπιζαν οι κάτοικοι της πόλης μας.

Οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης εγκαταλείπουν την πολύπαθη πόλη μας αφήνοντας πίσω μια γεύση απογοήτευσης για ότι ζήσαμε αλλά και μια αίσθηση αισιοδοξίας για ότι έρχεται.

Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τα κομμάτια των δρόμων μας που είχαν κοπεί στη μέση και να προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα να κλείσουμε τις πληγές που μας άνοιξε αυτός ο δίκαιος αγώνας.

Ακριβώς μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου η Κερατέα θα περιμένει την έκβαση μιας ακόμα συνάντησης από την οποία προσδοκά θετική απάντηση στη δική της πρόταση … για τα παιδιά μας και τον τόπο μας.

Σταματίνα Κωστάκου

Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου
Δήμου Λαυρεωτικής

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: