Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μαίνεται ο πόλεμος των σκουπιδιών… Όλη η αλήθεια για τον ΣΜΑ Σχιστού

Περίεργα παιχνιδάκια στην πλάτη εκατομμυρίων κατοίκων της Δυτικής Αττικής παίζονται από την κυβέρνηση και τον ΕΣΚΔΝΑ και αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής και του ΣΜΑ Σχιστού.

Απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε θυσία να φτιάξει τον ΧΥΤΑ Κερατέας, παρά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των πολιτών.

Για να δικαιολογηθεί η ανάγκη δημιουργίας του ΧΥΤΑ Κερατέας έχουν ενεργοποιηθεί λυτοί και δεμένοι, τόσο στην Φυλή, όσο και στον ΕΣΔΚΝΑ…

Δημιουργούνται συνεχώς προσχώματα στην λειτουργία του ΣΜΑ Σχιστού, ώστε να διογκωθεί το πρόβλημα και να στραφεί η κοινή γνώμη κατά των κατοίκων της Κερατέας.

Κι εντάξει να δεχτούμε ότι υπάρχουν πολλά πρόθυμα κομματόσκυλα που θέλουν να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση, αλλά το να γίνεται «ενεργούμενο» αυτών των επιδιώξεων και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Εκτός και αν η ΝΔ, συμφωνεί με την δημιουργία ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Πήγαμε σήμερα στον ΣΜΑ Σχιστού και καταλάβαμε πολλά… Με πρόσχημα, ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο, δεν λειτουργούσαν τον Σταθμό. Μέχρι που εμφανίστηκαν καμιά δεκαριά αντιδήμαρχοι Καθαριότητας του Λεκανοπεδίου, με πρωτοβουλία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και αποφάσισαν ότι τελικά υπάρχει πετρέλαιο για μια ώρα, δηλαδή μέχρι να ξεκινήσει η στάση εργασίας!!! Πόλεμος σκουπιδιών, σε βάρος της υγείας 5 εκατ. κατοίκων της Αττικής…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: