Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Καθεστώς «στρατιωτικού νόμου» ονειρεύονται σε ΝΔ και κύκλους του στρατού

Σενάρια για την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης με κλείσιμο συνόρων, ανάπτυξη δυνάμεων στο Αιγαίο, συνεχή παρουσία δυνάμεων ασφαλείας σε δημόσιους χώρους αλλά και ενδυνάμωση των μέτρων ηλεκτρονικής ασφαλείας προωθούν τα τελευταία 24ωρα πρώην στελέχη του στρατού συνεπικουρούμενα από στελέχη της ΝΔ. Τις προτάσεις, που έχουν ακουστεί και στο παρελθόν, ανέλαβε να συνοψίσει στο εθνικιστικό site on alert o επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς, σε ένα κείμενο που αποτελεί μνημείο εθνικιστικού παροξυσμού αλλά και αφέλειας.
Συγκεκριμένα ο Μανωλάς εκμεταλλεύεται τον θόρυβο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες για να υποστηρίξει ότι οι πρόσφυγες θέτουν ζήτημα Εθνικής Ασφάλειας. Αδαής μάλλον περί των διεθνών εξελίξεων ο πρώην βατραχάνθρωπος δεν κατάλαβε ότι για άλλη μια φορά οι δράστες των επιθέσεων ήταν Ευρωπαίοι πολίτες και μάλιστα σεσημασμένοι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου ενώ ορισμένοι από αυτούς καταζητούνταν από την Ιντερπόλ.

Δεν θα γνώριζε επίσης ο πρώην ΓΕΣ ότι οι Βρυξέλλες αποτελούν εδώ και μήνες την πλέον στρατοκρατούμενη πόλη της Ευρώπης, με οχήματα των ενόπλων δυνάμεων και πάνοπλους στρατιώτες να φρουρούν τα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λοιπόν, που επιβλήθηκε στην καρδιά της ΕΕ, δεν περιόρισε ούτε κατ ελάχιστον μια απειλή με πολύ βαθύτερα αίτια.
Παρόλα αυτά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο αντιπρόεδρος του κόμματος Α.Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Μ.Βαρβιτσιώτης ανέλαβαν και την προώθηση των σχετικών προτάσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: