Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν ο Γκαίμπελς θα ζήλευε....

Λάβαμε από το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ( Α Ε Κ Α ) ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ το ακόλουθο. Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες

Για άλλη μία φορά η διάθεση για προσωπική διαφήμιση και προβολή, χρησιμοποιώντας Δημόσιο χρήμα, ξεπερνά τα όρια του παχυδερμισμού και της εκμετάλλευσης υπαλλήλων της κοινότητας Ανθούσας, αφού ο κοινοτάρχης και επίδοξος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του – τόχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω – συμπαθεστάτου Σπύρου Κωσταντά, μοίρασε με κοινοτικό υπάλληλο την εφημερίδα ΄΄ τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΄΄ σπίτι – σπίτι.

Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, προσπαθεί μέσω συνέντευξης να πλασάρει και τα χονδροειδή ψέματα μέσω της προβολής έργων πού μόνο δικά του δεν είναι.

Και για να δείτε λοιπόν ΄΄ Μια θητεία με λίγα λόγια και πολλά έργα ΄΄ας ξεκινήσουμε με αποκλειστικό γνώμονα τις φωτογραφίες της συνέντευξης ΄΄ και μετά την ίδια την ΄΄συνέντευξη ΄΄.

Επάνω αριστερά διαφημίζει το Γήπεδο καλαθοσφαίρισης το οποίο ανήκει στο Δημοτικό σχολείο ως αύλιος χώρος και επί 2 συνεχή καλοκαίρια ο Κουτσικούρης των έργων το έχει κλειστό για τους Πολίτες και τα παιδιά της Ανθούσας




Κέντρο Νεότητας Ανθούσας.
Εκεί λοιπόν για όσους τυχαίνει να μην ξέρουν ήταν τα Κοινοτικά Ιατρεία τα οποία υπήρχαν ως έργο της προηγούμενης Κοινοτικής Αρχής, και απλώς μεταφέρθηκαν, αφού ο χώρος πού τώρα στεγάζονται τον άρπαξε ο ΄΄ λίγα λόγια και πολλά έργα ΄΄ από αίθουσα του Γυμνασίου, ( το οποίο παρεμπιπτόντως μίκρυνε ).

Τρίτη φωτό επάνω δεξιά.

Το Γυμνάσιο Ανθούσας. Πρώην Δημοτικό Ανθούσας το οποίο έμεινε κενό μετά την Δημιουργία 6θέσιου Δημοτικού πάλι επί της προηγούμενης Κοινοτικής Αρχής.

Άρα πού είναι το έργο κύριε ΄΄ λίγα λόγια και πολλά έργα ΄΄ ;;;;;;;



Στην μέση πρώτη φωτό.

Κοινοτικά Ιατρεία. Δημιουργήθηκαν επί της προηγούμενης Κοινοτικής Αρχής και ο ΄΄ λίγα λόγια και πολλά έργα ΄΄ απλώς έκανε την μετακόμιση


Στην μέση δεύτερη φωτό.

Ανάπλαση Πλατείας Ηρώων. Είναι η δεύτερη ανάπλαση επί Κοινοταρχίας το ΄΄ λίγα λόγια ΄΄ στοίχισε 200.000 Ευρώ, δεν δούλεψε κανένας Ανθουσιώτης σε αυτό το ΄΄ έργο ΄΄, δεν υπήρξε σχεδιασμός και μελέτη και είχαμε προ μηνών και δύο ατυχήματα, λόγω έλλειψης μέτρων ασφαλείας καθότι αμέσως μετά την πλατεία, διέρχεται η λεωφόρος Ανθούσας.

Κάτω πρώτη φωτό αριστερά.

Λεπτομέρεια από την πλατεία Ηρώων. Είδατε ομορφιές και άδειους δρόμους;;; Μία ανθρώπινη Πόλη.
Και όμως . Παρατηρείστε τον φωτισμό της φωτό και θα δείτε πώς είναι ξημερώματα..
Μόνο τέτοια ώρα είναι έτσι η πλατεία, όταν ο κόσμος κοιμάται. Γιατί αν έρθετε μετά τις οκτώ το πρωί έως και τις δέκα το βράδυ, πρώτα περάστε από την Τήνο να κάνετε κανένα τάμα για να βρείτε να παρκάρετε, και άμα παρκάρετε μην σας πάρει εσάς και την πόρτα του αμαξιού πού θα ανοίξετε κανένα διερχόμενο λεωφορείο αμάξι η μηχανή.
Γιατί βλέπετε την έφτιαξε έτσι την πλατεία πού μίκρυνε την λεωφόρο!!!!!!!
Ποιος άλλος ;;;;; Ο ΄΄ λίγα λόγια΄΄.

Κάτω μεσαία φωτό.

Αλεξάνδρειο γήπεδο Κοινότητας Ανθούσας. Παχυδερμισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Φτιαγμένο πολύ πριν , φανταστείτε πόσο, αφού τα εγκαίνια τα έκανε επί της προηγούμενης Κοινοτικής Αρχής ο Νίκος Έξαρχος όταν ήταν Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επί κυβερνήσεως Σημίτη.
Α!. Και να μην ξεχάσω. Το έχει κλείσει τώρα 2 χρόνια. Απαγορεύεται η άθληση, επιτρέπεται το κοιτάζειν και αναπολείν.

Κάτω δεξιά φωτό.

Εργασίες κατασκευής βρεφονηπιακού σταθμού. Χωρίς σχόλια, μάλλον μέσα στην φωτό έχει και ένα άσχετο με τον σταθμό σπίτι ξένης προς την Κοινότητα Ιδιοκτησίας.
Πάντως μπράβο στον φωτογράφο, πού έστω και στην εικόνα, φαίνεται ο μεγαλύτερος σταθμός στον νέο Δήμο Παλλήνης.
Σας έφαγε κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι ο ΄΄ χωρίς λόγια΄΄ με τα έργα του.

Τελείωσαν οι φωτό και να σας θυμίσω .
  • Ήταν ο υπαίτιος πού κάηκε η Ανθούσα γιατί όχι μόνο δεν ζήτησε βοήθεια όταν έπρεπε, αλλά και την αρνήθηκε όταν του την δώσανε.
  • Σταμάτησε την κοινωνική πρόνοια ( Βοήθεια στο σπίτι ).
  • Αύξησε τα τιμολόγια ύδρευσης 300%
  • Έκλεισε τις αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Έκλεισε το παρκινγκ της πλατείας
  • Έκανε και συνεχίζει να κάνει προσλήψεις ψηφοθηρικές
  • Τά προβλήματα πού ΄΄ ακούει ΄΄ είναι των υμετέρων
Και άλλα πολλά πού θα γεμίζαμε βιβλίο.

Πάντως ο ΄΄ λίγα λόγια ΄΄ καλό θα ήταν να πει και καμιά αλήθεια η τουλάχιστον να σταματήσει να προσπαθεί να κοροϊδέψει αυτούς πού δεν ξέρουν.

Γιατί για τόν ΄΄ λίγα λόγια ΄΄ δεν έχουμε λόγια

ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ


Πηγή : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ( Α Ε Κ Α ) ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: