Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ενεργοί Πολίτες Παλλήνης
Κοινωνία Δημοτών για παρέμβαση στην Αυτοδιοίκηση
Δημοκρατία – Αλληλεγγύη - Οικολογία".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 13/9/2010 , πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, η ιδρυτική ανοικτή συνέλευση της Αυτοδιοικητικής κίνησης των Ενεργών Πολιτών Παλλήνης.

Παρευρέθηκαν Ανεξάρτητοι Ενεργοί Πολίτες από όλη την πόλη που έχουν αποφασίσει την ανιδιοτελή συμπόρευση σε αγώνες προστασίας για την πόλης μας, την τοπική μας κοινωνία, την οικογένεια μας, και τα παιδιά μας.

Συμφώνησαν ότι αυτά που μας ενώνουν είναι, η γενικότερη κρίση του πολιτικού συστήματος, η ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε των τρόπο διευθέτησης των κοινών, η συνεχώς επιδεινούμενη πολιτισμική και οικολογική κατάρρευση του τόπου μας και τέλος, η παρακμή της πόλης μας που δεν τιμά την κοινωνία μας.

Τον λόγο έλαβαν σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι ανταλλάσοντας απόψεις και κάνοντας προτάσεις, ενώ η συνέλευση έκλεισε με την δημιουργία μιας τριμελούς επιτροπής που ανέλαβε τις επαφές με άλλες αυτοδιοικητικές κινήσεις και φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να ενημερώσει τάχιστα εκ νέου την Συνέλευση, και να προχωρήσουν οι διαδικασίες εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

*foto: Γ.ΛΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: