Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πάρτυ για τα 10 χρόνια INFOWAR και το This is a coup

Ένα μεγάλο πάρτυ για τα δέκα χρόνια του ραδιοφωνικού INFOWAR, του οποίου η στήλη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αποτελεί πλέον το έτερον ήμισυ, θα γίνει το Σάββατο στις 8 μ.μ. στο Kreuzberg (Πλαταιών 36 Κεραμεικός).
Η Infowar Productions ξεκινάει με την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για την έναρξη γυρισμάτων του νέου ντοκιμαντέρ «This is a coup» και ακολουθεί dj set με τραγούδια που έχουν ακουστεί την τελευταία δεκαετία στις ραδιοφωνικές εκπομπές του Άρη Χατζηστεφάνου.

Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ Debtocracy, Catastroika και Fascism Inc, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή αναζητώντας τους υπαίτιους των «οικονομικών πραξικοπημάτων» στην ευρωζώνη και φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές για το ρόλο της ΕΚΤ, πολιτικών και τραπεζιτών στη δημοκρατική εκτροπή.
Το «This is a coup» αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους έξι μήνες. Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ, τα οποία ξεπέρασαν τα έξι εκατομμύρια views στο Ιντερνετ, θα διατίθεται δωρεάν ύστερα από μια σύντομη περίοδο προβολών σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις.
Μοναδικός χορηγός του ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ είναι οι ίδιοι οι θεατές του, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την παραγωγή μέσω paypal και τραπεζικού λογαριασμού που θα βρουν σε αυτή τη διεύθυνση.

www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: