Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η Υγειονομική πολιτική του Ιωάννη Καποδίστρια.

Αγαπητοί Φίλοι, Κυρίες και Κύριοι,


η Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια,  σας προσκαλεί στο  έκτο και τελευταίο   μέρος του  κύκλου διαλέξεων, σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία : " Ο Ιωάννης Καποδίστριας συναντά την Ιστορία".

Την Τετάρτη  16 Δεκεμβρίου 2015 λοιπόν, στις 8.00 μ.μ., έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε  στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα,  τον κ. Γιώργο Γεωργή-Αναπληρωτή Καθηγητή Νεότερης Ιστορίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Πρώην Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας . Η εισήγησή του έχει  θέμα: Η υγειονομική πολιτική του Ιωάννη Καποδίστρια.
Η σειρά περιλαμβάνει 6 διαλέξεις μέχρι το τέλος του 2015 από εξειδικευμένους επιστήμονες και διπλωμάτες  και  ακολουθεί πάντα  συζήτηση. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας και την Εταιρεία μας.

Με  την ευκαιρία αυτής της τελευταίας διάλεξης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια επιθυμεί να σας ευχαριστήσει για την ενεργή συμμετοχή σας στον κύκλο αυτό των διαλέξεων του 2015. Ήταν μεγάλη και ξεπέρασε κάθε δική μας πρόβλεψη.
Η παρουσία σας, μας γεμίζει ευθύνες και μας δίνει δύναμη για το επόμενο σχέδιο, το οποίο θα ανακοινωθεί την ημέρα της τελευταίας διάλεξης, δηλαδή στις 16 Δεκεμβρίου.

Με εκτίμηση
Ανδρέας Κούκος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: