Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Συρία

Ρωσικό μαχητικό φέρεται να κατέπεσε στις ακτές της Συρίας, με τους δύο πιλότους που επέβαιναν, να βρίσκονται νεκροί. Τα αίτια της πτώσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, υποθέτει ότι κάποιο πτηνό χτύπησε στη μηχανή του αεροσκάφους.

Τη συντριβή ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, την Πέμπτη, στο έδαφος της Συρίας. Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη στις ακτές της Λαττάκειας, ενώ σε ανακοίνωση του το υπουργείο, δήλωσε, ότι και οι δύο πιλότοι του μαχητικού, σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Κίεβο, το αεροσκάφος τύπου Su-30SM κατέπεσε στη Μεσόγειο λίγη ώρα αφότου απογειώθηκε από την αεροπορική βάση, Khmeimim. «Οι πιλότοι έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τον έλεγχο του αεροσκάφους μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Κατά την ανακοίνωση του υπουργείου, η πτώση είναι πιθανών να προκλήθηκε από πτηνό που χτύπησε στη μηχανή του αεροσκάφους, ενώ το αεροσκάφος, δεν έπιασε φωτιά κατά την πτώση. 
 .thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: