Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Κατεδαφίζεται το ιστορικό κλειστό γήπεδο του Πανιωνίου

Το κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, πρόκειται να κατεδαφιστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νέας Σμύρνης, στη θέση του θα κατασκευαστεί νέο γήπεδο.

Οι προπονήσεις των αθλητικών σωματείων που έκαναν χρήση του κλειστού της Νέας Σμύρνης θα συνεχιστούν στο ΣΕΦ, καθώς ο δήμος έχει εκμισθώσει χώρους των εσωτερικών προπονητηρίων, αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, χάντμπολ, βόλεϊ).
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης, που βρίσκεται επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, έχει ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας και πρόκειται να κατεδαφιστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 
Πρόκειται για ένα έργο πνοής προϋπολογισμού 20.800.000 ευρώ το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Άνω Νέας Σμύρνης και συνάμα θα δώσει τεράστια ώθηση στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και όλης της πόλης. 
Ενόψει της κατασκευής του, και σε μια προσπάθεια να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες όλων των αθλητικών σωματείων της πόλης μας που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χώρο για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους, ο Δήμος μας κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να εκμισθώσει χώρους των εσωτερικών προπονητηρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, χάντμπολ, βόλεϊ). 
Σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρηστάκης και η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού του Δήμου μας, κυρία Καρυοφύλλη με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κ. Λύτρα διευθετήθηκαν τάχιστα οι εκκρεμότητες και δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων εντός των επόμενων ημερών».
 .koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: