Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Δυτική και Ανατολική Αττική ΜΑΖΙ

Επειδή κάποιοι, σκοπίμως, προσπαθούν να φερούν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής με τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, έρχεται η Επιτροπή Αγώνα Καματερού (ενάντια στην χωματερή των Άνω Λιοσίων) να αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Εμείς με τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική αντιμετωπίζουμε τον ίδιο εχθρό: Αυτούς που κατέστρεψαν την περιοχή τους και τις ζωές τους και είναι οι ίδιοι που θέλουν να κάνουν το ίδιο και σε μας.

Αύριο στις 12:30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Imperial στην πλατεια Καραϊσκάκη, συνεδριάζει ο ΕΣΔΚΝΑ με σκοπό να παραχωρήσει τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες. Είναι γνωστό πως οι προγραμματικές συμβάσεις που έχει ή θα υπογράψει ο ΕΣΔΚΝΑ δεσμεύουν το νέο διαχειριστικό φορέα που θα είναι οι νέοι Καλλικρατικοί δήμοι της Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής. Προσπαθούν να φέρουν προ "τετελεσμένων γεγονότων" τη νέα διαχείριση. Εμείς θα είμαστε αύριο στην πλατεία Καραϊσκάκη να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτές των συμπολιτών από τη Δυτική Αττική και τους εργαζόμενους...

Αγώνας σε όλα τα μέτωπα...

Ψήφισμα Συμπαραστασης Στον Αγωνιζόμενο Λαό της Κερατέας

Από την Επιτροπή Αγώνα Καματερού [ενάντια στην χωματερή των Άνω Λιοσίων]

Καταγγέλουμε την τρομοκρατική λυσσαλέα δολοφονική επίθεση των κρατικών οργάνων καταστολής, ενάντια στον αγωνιζόμενο λαο της ΚΕΡΑΤΕΑΣ, προκειμένου να προστατέψουν τα άνομα συμφέροντα της εταιρείας που εχει αναλάβει την δημιουργία του ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ σε βάρος της υγείας των κατοίκων και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αυτή την μέθοδο χρησιμοποίησε ενάντια στους κατοίκους και στην δική μας περιοχη πριν απο 5 χρόνια για να επιβάλλει την εναπόθεση της λυματολάσπης στην χωματερή των Α. ΛΙΟΣΙΩΝ και να επιβάλλει για άλλα 25 χρόνια με την δημιουργία της νέας 10 μέτρα δίπλα στην παλιά……

Όμως η ΕΝΟΤΗΤΑ και Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ σταμάτησε η λυματολάσπη να έρχεται στην περιοχή.

Και αυτές τις μέρες γίνεται προσπάθεια να γίνει και 2ο κύτταρο και να δοθεί σε ιδιώτη για 25 χρονια παραχωρόντας του όλες τις εγκαταστάσεις.

Ο αγώνας να φύγουν οι χωματερές απο τις κατοικημένες περιοχές είναι αγώνας για την ΖΩΗ ειναι ΑΓΩΝΑΣ που πρέπει να ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ κατοικημένης όπου θέλουν να εγκαταστήσουν χωματερή οπως και η ΛΕΥΚΙΜΜΗ και άλλες.

Πρέπει να απαιτήσουμε ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ τωρα, ΕΞΩ οι ΙΔΙΩΤΕΣ απο την διαχείρηση των σκουπιδιών. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗ Σ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: