Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ: Αλληλεγγύη στους κατοίκους της Κερατέας

Πέρασαν κιόλας 10 μέρες στην Κερατέα όπου 30 Διμοιρίες των ΜΑΤ τρομοκρατούν και κτυπούν μια ολόκληρη πόλη, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας: συσκότιση, τρομοκρατία και φόβος.

Μόλις οι καμπάνες κτυπούν, οι κάτοικοι βρίσκονται αμέσως στα μπλόκα απέναντι σε πάνοπλους ΜΑΤατζήδες και τεθωρακισμένα οχήματα.

Φίλες και φίλοι,

Η κατάσταση αυτή είναι δίπλα μας. Είκοσι χιλιόμετρα μας χωρίζουν και μας ενώνουν. Τα ΜΜΕ κάνουν την πάπια γιατί δεν θέλουν να θίξουν τα συμφέροντα των μετόχων τους.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βρίσκεται απέναντι στους πολίτες ενισχύοντας την παράνομη κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή (αρχαιολογικός χώρος «Ομβριόκαστρο»), αδιαφορώντας για τις αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων και την δικαιολογημένη άρνηση και οργή των κατοίκων.

Συμπαραστεκόμαστε στους κατοίκους της Κερατέας και καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Ραφήνας για την αδιαφορία του και την απαξιωτική συμπεριφορά του καθώς αρνήθηκε το αίτημα μας για έκτακτη Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την συμπαράσταση στους κατοίκους της Κερατέας. Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ήδη εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης υπέρ των κατοίκων.

•ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την έκδοση ψηφίσματος Συμπαράστασης προς τους Ελεύθερους Πολιορκημένους κατοίκους της Κερατέας από τον Δήμο μας.

•ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ από την Κερατέα. ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ.

•ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της Ανατολικής Αττικής είναι ΚΟΙΝΑ και αφορούν όλους.

•ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ στην Ανατολική Αττική χωρίς ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των κατοίκων.

•Όταν παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα, θα πάρει και το δικό σου!!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: