Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου

 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ
16/12/2010

Την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον προγραμματικό δράσης της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας συζήτησαν τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στην πρώτη ανοικτή μετεκλογική τους συνάντηση στον πολιτιστικό χώρο του οινοποιείου Πέτρου της Παλλήνης

Θετικά αποτιμήθηκε τόσο το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και η εκλογή δημοτικού συμβούλου στο νέο Δήμο Παλλήνης.

Η συνέλευση αποφάσισε τη συγκρότηση οκταμελούς Δημοτικής Ομάδας καθώς και θεματικών επιτροπών έτσι ώστε οι παρεμβάσεις του εκπροσώπου της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας Γιώργου Μπουλμπασάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο να είναι αποτελεσματικές και να στηρίζονται στο συλλογικό έργο και στις αποφάσεις της δημοτικής παράταξης (μελών και φίλων).

Στις άμεσες προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης είναι η δημιουργία θεματικών και τοπικών επιτροπών για την επεξεργασία θέσεων και συγκεκριμένων δράσεων και εκδηλώσεων στη βάση του εμπλουτισμού του προγράμματός της. Οι επιτροπές αυτές μπορεί να είναι μόνιμες ή προσωρινές και φιλοδοξούμε να πλαισιωθούν με ευρεία συμμετοχή πολιτών.

Τα προβλήματα του νέου Δήμου Παλλήνης απαιτούν σχεδιασμό – αποφάσεις – δράσεις και εκτέλεση έργων . Η Δημοτική Οικολογική Συνεργασία θα συμβάλλει με προτάσεις σε όλα αυτά τα «μικρά» και «μεγάλα» προβλήματα του Δήμου.

Η εθελοντική προσφορά και η ενεργητική παρουσία των μελών, των φίλων και των κατοίκων ελπίζουμε και θέλουμε να είναι εκείνος ο παράγοντας που θα βάλει τη σφραγίδα του στις από εδώ και πέρα εξελίξεις.

Φωτογραφίες : Anatoliki Attiki News

Δεν υπάρχουν σχόλια: