Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δήμος Παλλήνης : Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/06/2011


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρ. 16
ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Ταχ. Δ/νση: ΙΘΑΚΗΣ 12
Ταχ. Κώδ. : 153 44
Τηλ.: 210-66.04.600
Fax :210- 66.12.965

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
………………………………………………………
Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,- Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, του έτους 2011, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:




  1. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2011 Δήμου Παλλήνης.
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης και κατασκευής του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, αρ. μελ. 14/11.
  3. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης και κατασκευής του έργου με τίτλο: «Στατική μελέτη και ανακατασκευή του Δημοτικού Καταστήματος Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, αρ. μελ. 13/11.
  4. Λήψη απόφασης για έγκριση παραλαβής της μελέτης γεωλογικής καταλληλότητας στα πλαίσια της σύμβασης με τίτλο: «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης – Πράξη Εφαρμογής εκτός σχεδίου περιοχών Κοινότητας Ανθούσας Αττικής».
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση και παραλαβή μελέτης οριοθέτησης ρέματος Χαλκίδος στο εκτός ΓΠΣ τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης και κατασκευής του έργου με τίτλο: «Οδοποιία εντός & εκτός σχεδίου οδών έτους 2011 σε διάφορες πολεοδομικές ενότητες της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης».
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης και κατασκευής του έργου με τίτλο: «Οδοποιία εντός & εκτός σχεδίου οδών έτους 2011 σε διάφορες πολεοδομικές ενότητες της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα», 12/11.
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης και κατασκευής του έργου με τίτλο: «Έργα σημειακής αποκατάστασης οδού Ευρυτανίας λόγω επικινδυνότητας (ύπαρξη βόθρου) Δημοτικής Ενότητας Γέρακα».
  9. Λήψη απόφασης για έγκριση του 3ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας στον οικισμό Πανόραμα Παλλήνης».
  10. Λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Αποχέτευση ομβρίων Δήμου Παλλήνης».
  11. Λήψη απόφασης για μεταφορά χρηματικού υπολοίπου της ΝΕΛΕ στο Δήμο Παλλήνης.
  12. Λήψη απόφασης για αποδοχή χρηματικού υπολοίπου των πρώην Κοινότητας Ανθούσας –ΚΑΠΗ Ανθούσας –ΑΟΚΑ Ανθούσας στο Δήμο Παλλήνης
  13. Λήψη απόφασης για αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών και διάθεση πιστώσεων για την υλοποίηση του προγράμματος για το σχολικό τροχονόμο.
  14. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στα πλαίσια του προγράμματος «LIFE +».
  15. Λήψη απόφασης για έγκριση διαγραφής φορολογουμένων από το χρηματικό κατάλογο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.
  16. Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών για την υλοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα πλαίσια εορτασμού της Αγ. Ανθούσας (Πανηγύρι - Ανθουσιώτικα) Ιούλιος 2011, στη Δημοτική Ενότητα Άνθούσας.
Υπάλληλος του Δήμου μας παρακαλείται να επιδώσει την παρούσα.
Γέρακας, 24-06-2011
Ο Πρόεδρος
Μπουντουβάς Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: