Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Casus belli η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.


Οι υποδομές δεν ανήκουν σε κανένα βουλευτή και κανένα πρόγραμμα κόμματος δεν περιελάμβανε το ξεπούλημά τους


Στην περιφέρεια Αττικής γνωριζόμαστε με όλους τους βουλευτές και για χρόνια ο καθένας τους έχει παρευρεθεί σε πάμπολλες εκδηλώσεις που είχαν διοργανωθεί μέσω Συλλογικοτήτων όπως ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Πολιτών Ανατολικής Ατικής, Σύλλογοι Γονέων, Οργανώσεις Πολιτών κλπ.

Τόσο η κοινωνική μας ταυτότητα, όσο και η κομματική μας ταυτότητα είναι γνωστές για όλους μας.

Πριν δύο εβδομάδες σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα, μου δόθηκε ο λόγος και τοποθετήθηκα για το θέμα του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ. Απέναντί μου ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Παντελής Οικονόμου, οι υφυπουργοί Μαγκριώτης και Μωραίτης και ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής Π. Ασπραδάκης.


Αναφέρθηκα στην ιδιότητά μου ως μηχανικός της ΕΥΔΑΠ και είπα πως στην πράσινη βίβλο στην οποία περιέχεται το επίσημο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο υποστηρίξαμε και το πιστέψαμε, δεν αναγράφεται πουθενά το νερό ως εμπόρευμα αλλά ως κοινωνικό αγαθό.

Τους ζήτησα μάλιστα, τις επόμενες εβδομάδες που θα γίνουν μεγάλες κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ που θα τους αποσταλεί και να έρθουν συμπαραστάτες των εργαζομένων.

Ο κ. Π. Οικονόμου με διέκοψε και με ερώτησε πότε θα γίνουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ για να παρευρεθεί.

κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ.

Ήταν πολλοί αυτοί που είδαν και άκουσαν την τοποθέτησή σας. Αυτό βέβαια συνέβη προ της υπουργοποίησής σας. Δεν πιστεύω ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ότι αυτό μπορεί και να υπερβαίνει κάποιους ηθικούς κώδικες που σας έχουν καταξιώσει στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ

Για τους υπόλοιπους στο πάνελ δεν αναφέρομαι γιατί δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μου και δεν πήρα καμμία απάντηση ούτε θετική ούτε αρνητική.

Σε αυτές τις στιγμές επώνυμα απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν πρόγραμμα αλλαγής και δεν ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ να προστατεύσουν με την αντίδρασή τους τις ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΌΠΟ ΈΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: