Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!

Τον Οκτώβριο η δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα του Α. Λοβέρδου
Ένα βήμα πιο κοντά στην απομάκρυνσή του από το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέδρος ο οποίος τόνισε ότι στόχος του είναι η ρήξη με το παρελθόν επισημαίνοντας ότι μετά την ψήφιση του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ θα κάνει συγκεκριμένες κινήσεις και αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι αυτές αφορούν στην δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.
"Προσπαθώ και θα προσπαθήσω περισσότερο να κάνω ρήξη με το παρελθόν. Δεν υπάρχει γωνιά του πολιτικού συστήματος που να μην πρέπει να αλλάξει, κατά την γνώμη μου, κατά τα πιστεύω μου. Όμως η συζήτηση για αυτές τις αλλαγές στο ελληνικό πολιτικό σύστημα θα πρέπει να αφήσουμε να γίνει μετά τις εξελίξεις που σχετίζονται με τη χώρα και που θα περάσουν από την ελληνική Βουλή σε λίγες μέρες αλλά και από την σύνοδο κορυφής. Εκτιμώ ότι ο Οκτώβριος είναι μήνας για εκκίνηση αυτών των αλλαγών, όχι όμως αυτή τη στιγμή", εξήγησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο κ. Λοβέρδος έχει αποφασίσει να μην μετέχει στις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ και δεν θα παραστεί στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και των κομματικών οργάνων όπου θα συζητηθεί και η στάση του κόμματος για το νέο πακέτο μέτρων. Ο πρώην υπουργός, πάντως, ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τις αποφάσεις των πολιτικών αρχηγών και τις επιλογές της κυβέρνησης. "Έχω από τον Ιούνιο ξεκαθαρίσει όχι με πολλά λόγια ότι έχω πολλές διαφωνίες σε θέματα στρατηγικής αλλά και σε επιμέρους ειδικά θέματα", σημείωσε ενώ σε ερώτηση για το εάν θα ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι εννοεί όσα τα λόγια του δηλώνουν. Εξήγησε περαιτέρω ότι ήδη συζητάει με ομάδες πολιτών στον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας για την εκπόνηση ενός εθνικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας και πρόσθεσε ότι ήδη βρίσκεται σε επαφή και με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως τον Γ. Φλωρίδη."Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τον Γ. Φλωρίδη είμαστε σε διαρκή συζήτηση και επικοινωνία, καμία αμφιβολία δεν υπάρχει για αυτό, όλα τα υπόλοιπα που γράφονται για ριζοσπαστικά κέντρα για ανθρώπους από άλλα κόμματα δεν είναι αληθή", ξεκαθάρισε.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: