Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Και άλλος «αντάρτης» στη ΔΗΜΑΡ

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων εξέφρασε ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, λέγοντας ότι δεν έχει σχέση με την προγραμματική συμφωνία.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» σχετικά με το αν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα είπε ότι: «Είναι σαφές ότι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τις δεσμεύσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τις αξίες και τις αρχές της. Δεν έχει καμία σχέση εν τέλει με την προγραμματική συμφωνία».
Μάλιστα αναφορικά με το συνάδελφό του Γ. Μιχελογιαννάκη, ο οποίος δήλωσε χθες ότι δεν θα ψηφίσει το πακέτο μέτρων, είπε ότι αμφότεροι δεν ακολουθούν ατομικές πορείες και πρόθεσε:
«Υπάρχουν μέσα στη Δημοκρατική Αριστερά δύο απόψεις: Υπάρχει μία, η οποία λέει ότι τα μέτρα είναι επώδυνα, αλλά ότι είναι αναγκαία, ότι είναι μονόδρομος. Κι υπάρχει μια άλλη άποψη που λέει ότι αυτή η πολιτική είναι μια δοκιμασμένη, αποτυχημένη πολιτική. Πρέπει να συζητηθούν ανοικτά. Η συζήτηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί και θα παρθεί δημοκρατικά μια απόφαση, η οποία βέβαια θα πρέπει να γίνει σε σεβασμό όλων των απόψεων που έχουν μια κοινή αναφορά στις βασικές αρχές του κόμματος».
www.24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: