Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Σκανδαλίδης: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά περικοπή των συντάξεων δεν ψηφίζω

Ο Κώστας Σκανδαλίδης επιμένει ότι θα καταψηφίσει συγκεκριμένα μέτρα που θίγουν τις συντάξεις του ΟΓΑ και γενικά τις χαμηλές συντάξεις ή που μειώνουν τις αποδοχές του αστυνομικού στον δρόμο.
Ο πρώην Υπουργός σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» διευκρινίζει ότι δεν θα καταψηφίσει την κυβέρνηση καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ» και υπογραμμίζει ότι η παραβίαση της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων δημιουργεί μείζον πρόβλημα πολιτικής και ηθικής τάξης.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση εντός του κόμματός του εξαιτίας της θέσης του απέναντι στα νέα μέτρα, θεωρεί αναγκαίο να ανακτήσει η χώρα τη χαμένη αξιοπιστία της προς τους εταίρους, αλλά πιστεύει ότι θα ήταν «μνημείο υποκρισίας» να διογκώνει η κυβέρνηση την αναξιοπιστία προς τους Έλληνες πολίτες «και μάλιστα απροσχημάτιστα», όπως επισημαίνει.
Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αύριο τιμά την επέτειο της ίδρυσής του, παραδέχεται ότι περπατά σε ένα τεντωμένο σχοινί και ότι οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για το αν θα ανασυσταθεί ή αν θα μετατραπεί σε μια «συμπληρωματική και άχρωμη δύναμη».

www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: