Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος στην Αττική

«Καυτό» αναμένεται το Σαββατοκύριακο, καθώς η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη, κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Την ίδια στιγμή, «καυτό» αναμένεται το Σαββατοκύριακο, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται σε πολλές περιοχές να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική σήμερα ο καιρός θα είναι καλός και ζεστός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς. Ίδιο θα είναι το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 35, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 16 έως 35 και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 31 βαθμούς. Στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά στα νοτιοανατολικά πελάγη σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ και στο Καρπάθιο τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημεριανές ώρες μεταβλητοί με ίδιες εντάσεις.
www.in2life.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: