Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ευαίσθητοι στα αισθηματικά οι Καλαματιανοι;

Σύλληψη «μάγου» στην Καλαμάτα
Ένας Αφρικανός μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια είχε στην πόλης της Καλαμάτας, παριστάνοντας το μέντιουμ τους τελευταίους τρεις μήνες, εξαπατώντας αφελείς πολίτες. Ο.. «μάγος» όπως έλεγε ότι είναι, έπειθε τους πολίτες ότι μπορεί να προβλέπει το μέλλον και να επεμβαίνει σε αυτό. Ωστόσο, δεν προέβλεωε το δικό του μέλλον. Τα φέιγ βολάν με την επιβλητική φυσιογνωμια

Ένας Αφρικανός μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια είχε στην πόλης της Καλαμάτας, παριστάνοντας το μέντιουμ τους τελευταίους τρεις μήνες, εξαπατώντας αφελείς πολίτες. Ο.. «μάγος» όπως έλεγε ότι είναι, έπειθε τους πολίτες ότι μπορεί να προβλέπει το μέλλον και να επεμβαίνει σε αυτό. Ωστόσο, δεν προέβλεωε το δικό του μέλλον.
Τα φέιγ βολάν με την επιβλητική φυσιογνωμία του «Μέντιουμ Farou» από τη Γκάμπια, που εμφανιζόταν ως «ειδικός» στην επίλυση αισθηματικών και ερωτικών προβλημάτων, έφτασαν και στην τοπική Ασφάλεια. Δυο νεαρές αστυνομικίνες ανέλαβαν να στήσουν την παγίδα στον Αφρικανό «μάγο» και έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού παριστάνοντας τις πελάτισσες.

Ο 27χρονος τις υποδέχθηκε στη γκαρσονιέρα του φορώντας μια κελεμπία, και τις ζήτησε να πλυθούν σε νερό στο οποίο είχε ρίξει τριμμένο κάρβουνο. Είπς στις κοπέλες ότι το πρόβλημά τους ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και έπρεπε να συμβουλευτεί τον... παππού του στην πατρίδα, ζητώντας 20 ευρώ. Τη στιγμή που πήρε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα συνελήφθη.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα και κατέσχεσαν φυλαχτά και διάφορα άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο απατεώνας, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για απάτες, όρισε ρητή δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο. Οι άνδρες της Ασφαλείας αναζητούν και έναν συνεργό του.
www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: