Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Hot Doc: Που πήγαν τα 9 εκατ. ευρώ Μάκη;


«Διευκόλυνση» χωρίς επιστροφή με τα κλεμμένα του ΛαυρεντιάδηΤο 2009, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχωράει -όπως πιθανώς θυμάστε- στην έκδοση της εφημερίδας VETO. Η VETO κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του 2010, λίγο πριν κλείσει όμως κι ενώ έχει δεν έχει στην πλάτη της έναν χρόνο ζωής, λαμβάνει ένα ποσό 9 εκατ. ευρώ μέσω της εταιρίας ΝΕΠ του καταζητούμενου σήμερα Πέτρου Κυριακίδη.
Το Hot Doc αποκαλύπτει πότε ακριβώς και με ποιες διαδικασίες δόθηκαν τα 9 εκατ. ευρώ σε μια εφημερίδα που εμφάνιζε χαμηλές πωλήσεις και οικονομικά στοιχεία τουλάχιστον δυσμενή.

Ακόμη, από ποια τράπεζα δανείστηκε ο Κυριακίδης το ποσό για να το διαθέσει στην ήδη υπό διάλυση την εποχή εκείνη εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου
Πώς ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει καταφέρει να παραμείνει στο απυρόβλητο εδώ και έξι χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει ελεγχθεί για τα χρήματα που έλαβε η επιχείρησή του.
Διαβάστε επίσης, τί αποκαλύπτει για την υπόθεση των 9 εκατομμυρίων το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και πώς τα «εξαφανισμένα» εκατομμύρια πληρώθηκαν τελικά από τον ελληνικό λαό.
Τι απαντάει για τα 9 εκατ. ευρώ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και οι στενοί συνεργάτες του που ενεπλάκησαν στην εφημερίδα VETO.www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: