Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου έτρωγε ενώ οδηγούσε, άφησε πόρτα ανοιχτή και τελικά παράτησε το λεωφορείο στη μέση του δρόμου

Ένα πραγματικά ανήκουστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με καταγγελία, οδηγός λεωφορείου έτρωγε με το ένα χέρι και οδηγούσε με το άλλο, είχε αφήσει τη μεσαία πόρτα του οχήματος ανοιχτή και στο τέλος παράτησε το λεωφορείο μέσα στη μέση του δρόμου.
Οι περίπου 70 επιβάτες χρειάστηκε να περπατήσουν 1χλμ για να φτάσουν στην επόμενη στάση και να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο.
Το ακραίο αυτό περιστατικό οδήγησε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να ασκήσει πειθαρχικό έλεγχο στο συγκεκριμένο οδηγό της γραμμής 81Β (Θεσσαλονίκη-Κουφάλια).
Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει πως "έλαβε γνώση για το σημερινό ατυχές περιστατικό στη γραμμή 81Β και ζητά συγνώμη από τους επιβάτες για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε".
Διαβεβαιώνει δε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης "ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς".
"Επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες της πύλης και παρόμοιες συμπεριφορές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και την κουλτούρα της νέας διοίκησης" καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού.
Ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του ΟΑΣΘ, Μανώλης Λαμτζίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του οδηγού "ανάρμοστη και εγκληματική καθώς θα μπορούσε να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα".
"Όπως εμείς σεβόμαστε και τιμούμε το έργο όλων των υπαλλήλων και ειδικότερα των οδηγών και καταβάλλουμε προσπάθεια για να λαμβάνουν τις αποδοχές τους έγκυρα και ακέραια, έτσι και το προσωπικό του ΟΑΣΘ θα πρέπει να σέβεται και να τιμά τους επιβάτες και να συμβάλει ώστε να εκτελείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η μετακίνηση τους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμτζίδης. 
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: