Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Γεωργιάδης: Την αληθινή αντίσταση στη χούντα την έκανε μόνο ο βασιλιάς

Αντιπρόεδρος παντός καιρού
«Την αληθινή αντίσταση στη χούντα την έκανε μόνο ο βασιλιάς, όταν προσπάθησε να ρίξει τους στρατιωτικούς τον Δεκέμβριο του 1967» υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης παρευρισκόμενος στην εκδήλωση «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς» που οργάνωνε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ψυχικού.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πολιτικός αναλυτής και συγγραφέας Σάκης Μουμτζής, ο οποίος τόνισε πως «στην πολιτική δεν ισχύει το χριστιανικό να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο. Εδώ αν τρως μια μπάτσα θα ρίξεις τρεις, πρέπει να γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο Νεοδημοκράτη».
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την κυβέρνηση του οποίου ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως είναι η καλύτερη που γνώρισε ο τόπος στην Ιστορία του.
 
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών ακούστηκαν και δηλώσεις όπως «δεν έκανε καλά η Ν.Δ. που καταψήφισε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, έκανε άριστα».
thepressproject.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: