Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Διαβεβαίωση του υπουργείου Παιδείας για τα πανεπιστημιακά συγγράμματα

Την διαβεβαίωση ότι τα πανεπιστημιακά συγγράμματα θα διανεμηθούν κανονικά και δωρεάν σε όλους τους φοιτητές, έδωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία φοιτητικών συλλόγων.
Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι στη συνάντηση που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή με τον Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων, το Υπουργείο πρότεινε και συμφωνήθηκε με τον ΣΕΕΒΙ να υπάρξουν νέοι τρόποι τιμολόγησης των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων ώστε να γίνεται συντομότερα η διαδικασία αποπληρωμής τηρώντας απαρέγκλιτα τη νομιμότητα και τη διαφάνεια ως προς τους ελέγχους.
 

Υπενθυμίζεται ότι την αναστολή διανομής πανεπιστημιακών συγγραμμάτων στους φοιτητές της χώρας για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 ανακοίνωσε την προηγούμενη Τετάρτη ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ), εξαιτίας υψηλών χρεών προς τον σύλλογο από το υπουργείο Παιδείας. Για ωμό εκβιασμό με την υποστήριξη της ΝΔ έκανε λόγο το υπουργείο Παιδείας.

 thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: