Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Γιώργος Κυρίτσης: Αμάρτησα για την… καρέκλα μου!

«Δεν την θέλουμε» τη συμφωνία (σ.σ. «ξεπούλημα» του περιβάλλοντος του Ελληνικού και όχι μόνο, στην πραγματικότητα), είπε με στόμφο ο Γιώργος Κυρίτσης στον Real FM 97,8.  «Δεν την θέλουμε, υποχρεωθήκαμε να την υλοποιήσουμε και θα την υλοποιήσουμε, τι θα κάνουμε;», συνέχισε αγέρωχα ο Κυρίτσης, προσθέτοντας με νόημα πως θα την υλοποιήσουν «πάντα σύμφωνα με τον νόμο».
Βεβαίως, πάντα με τον νόμο, σύντροφε Κυρίτση, και ο νόμος είναι πάλι, πάντα, το δίκιο του Λάτση και των επενδυτώνΆπαιχτο, πράγματι, σύντροφε Κυρίτση! Διδάσκεις πολιτικό ήθος, πολιτική συνέπεια, πολιτική λογική με άψογη απαράμιλλη πολιτική επιχειρηματολογία.
Κ.ΤΥΓ: Κάποιοι αφελείς, βεβαίως, με ρώτησαν: Ποιοι υποχρέωσαν τον αγαπητό Κυρίτση και τους συνοδοιπόρους του να υλοποιήσετε μια συμφωνία που δεν την ήθελαν;
Αφελής εγώ, για να μην προσβάλω ιδιαίτερα, τους απάντησα: Υποχρεώθηκαν για να σώσουν τη χώρα, για να αποφύγουν την έξοδό της από την ευρωζώνηΕυρώ και ξερό ψωμί! Ευρωπαϊσμός και τα μυαλά στα κάγκελα!
Κάποιος κακεντρεχής, όμως, με ειρωνεύτηκε, λέγοντας: Έλα, έλα, άστα αυτά, ξεπούλημαέκαναν οι «υπάλληλοι». Αμάρτησαν για την… καρέκλα τους. Η παραίτηση ή και η ανατροπή έχουν «κόστος». Η αγκαλιά των Λάτσηδων, της Eldorado, της CosCo, της Fraport και και… διαθέτει ασφάλεια και σιγουριά για την εξουσία τους. Είναι γλυκιές οι καρέκλες… Άρη! Αντιπροσωπεύουν, σε κάθε περίπτωση, σε κάθε εποχή και ανά τους αιώνες, το πιο απλό και σίγουρο πρόγραμμα!
iskra.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: