Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωσε υποψήφιο δήμαρχο για τη Θεσσαλονίκη η Ν.Δ.

Οριστικό τέλος στο σίριαλ με τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης έβαλε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Πειραιώς, Μαρία Σπυράκη. Η «γαλάζια» υποψηφιότητα για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας θα είναι ο Νίκος Ταχιάος.


«Πρόκειται για έναν αυτοδιοικητικό, με μεγάλη εμπειρία. Είναι πρωτεργάτης εμβληματικών projects και εργάζεται για την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης», ανέφερε η Μ. Σπυράκη, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο Ν. Ταχιάος ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (1989, 1990 και 1993). Από το 2000 έως το 2007 ήταν αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Στο δήμο Θεσσαλονίκης υπηρέτησε ως δημοτικός σύμβουλος από το 1987 μέχρι και το 2006 ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 1962 και είναι τοπογράφος μηχανικός και αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση των μνηστήρων που διεκδικούσαν το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Ο Γ. Ορφανός, ανακοίνωσε τις επόμενες κινήσεις του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 και σχολίασε τη «γαλάζια» υποψηφιότητα.
efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: