Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Για το καλό μας!

Για το περιβάλλον και την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής      του Αγ. Νικολάου Κάντζας 26 Δημοτικοί Σύμβουλοι , αποδέχονται την εισήγηση της απόφασης της  (α)σχετικής επιτροπής ποιότητας ζωής και του τεχνικού εισηγητή.

Εγκρίνουν λοιπόν την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, έτσι ώστε,
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ χώρος στο ΟΤ 111 να μετατραπεί σε οικοδομήσιμο προς όφελος συγκεκριμένου ιδιώτη ,ο οποίος παραχωρεί άλλο, (ΟΤ 167)  ίσου εμβαδού κάτω από τους πυλώνες υψηλής τάσης.
Επειδή και στο παρελθόν , η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ζούτσο έχει παρουσιάσει έλλειμμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και έχει απορρίψει προτάσεις οικολογικής ευαισθησίας, παρ όλη την καμπάνια περί του αντιθέτου, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε κάθε πολίτη της ευρύτερης περιοχής, ότι το πράγμα δεν θα τελειώσει έτσι απλά, αλλά θα καταγγελθεί αρμοδίως γιατί φαίνεται ότι κρύβει παρασκήνιο με ομάδα πίεσης συμφερόντων.
Η κοροϊδία της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες της θα πληρωθεί όταν θα έλθει η ώρα. Οι πολίτες έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται, και θα πράξουν αναλόγως. 
Καμία πρωτοβουλία  εξωραϊσμού του οικισμού παρά μόνο περιορισμός και παραχωρήσεις πράσινων σημείων που είναι ενταγμένα στο πολεοδομικό σχέδιο ένταξης της περιοχής. 
Ενεργοί πολίτες Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: