Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση του Στρίκου Κώστα στο ανώνυμο δημοσίευμα σχετικά με την ώρα συνεδρίασης του τοπικού συμβουλιου Γέρακα

Απαντώντας στο ανώνυμο άρθρο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 22/1/2011 σχετικά με την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα που πάρθηκε στην άτυπη συνεδρίαση στις 20/1/2011, να συνεδριάσει την Δευτέρα 24/1, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι αυτή τέθηκε από τον Πρόεδρο κ. Μαζίτσο Φώτη ως τετελεσμένη λόγω της άρνησης τις γραμματέως του Δήμου να παρευρεθεί στο εν λόγω συμβούλιο ώρες άλλες πλην της συγκεκριμένης.

Η αντίδραση της μείζονος αντιπολίτευσης της οποίας είμαι μέλος ήταν άμεση τόσο για λόγους εργασιακούς των μελών, όσο και για τον λόγο που προαναφέρθηκε στο δημοσίευμα, δηλαδή οι ώρες πραγματοποίησης των Συμβουλίων πλην των εκτάκτων πρέπει να γίνονται σε ώρες που θα μπορεί και ο κόσμος ο οποίος εκπροσωπούμε να παρευρίσκεται και να λαμβάνει γνώση τόσο για τις απόψεις των μελών του Συμβουλίου όσο και για τις αποφάσεις αυτού.

Κατόπιν τούτου μην έχοντας άλλη επιλογή αποφασίσαμε η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί την συγκεκριμένη μέρα και ώρα, με την διαβεβαίωση του Προέδρου ότι θα είναι η τελευταία, και ότι η επόμενες συνεδριάσεις θα γίνονται μετά από πρότασή μας ημέρα Δευτέρα ή Τετάρτη και ώρες απογευματινές.

ΣΤΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Τοπικός Σύμβουλος Γέρακα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: