Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έπειτα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης. Συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του κυρίου Βαξεβάνη ο λόγος της μήνυσης. Διαβάστε πως εμπλέκεται στην υπόθεση πολιτικό πρόσωπο.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας φάνηκε σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr (που ανήκει στον κύριο Τριανταφυλλόπουλο) να υποστηρίζει πως ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης απέκρυψε απάτες σχετικές με λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Τότε, ο κύριος Βαεξβάνης μήνυσε τόσο τον κύριο Σούρλα, όσο και τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο εσωκλείοντας, μάλιστα, στη μηνυτήρια αναφορά του και όλα τα δημοσιεύματά του όπου αναφέρονταν οι εν λόγω απάτες.
Σήμερα το πρωί, ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, όπως και ο διευθυντής της προαναφερθείσας ιστοσελίδας, Νίκος Γεωργιάδης συνελήφθησαν κατόπιν γνωμάτευσης της εισαγγελίας Αθηνών.

Να αναφερθεί ότι οι δύο τελευταίες τηλεποτικές εκπομπές "Το κουτί της Πανδώρας" του Κώστα Βαξεβάνη αναφέρονταν επιθετικά στον δημοσιογράφο του Κίτρινου Τύπου και στα γιλέκα που πλασάρει μέσω των εκπομπών του. Μάλιστα, δημοσίευσε και προσωπικό άρθρο του κατά του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου και των πρακτικών του.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Κώστας Βαξεβάνης καθιστά υπόδικους δύο... μεγαλοδημοσιογράφους. Να υπενθυμίσουμε τη σύλληψη του κυρίου Γ. Παπαγιάννη.
www.bloggers-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: