Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Καρχιμάκης: Ο Μαυραγάνης έφτιαξε θέση στο υπουργείο για τον εαυτό του!

Νέα επίθεση με σκληρές εκφράσεις κατά του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης υποστηρίζοντας ότι ο κ.Μαυραγάνης πέρασε στο Νόμο 4093/2012 διάταξη για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων που «φωτογραφίζει» τον εαυτό του.
Ειδικότερα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως ο κ. Μαυραγάνης «υπέρμαχος των υπόγειων διαδρομών εξασφάλισε τη διατήρησή του στα ελεγκτικά και εισπρατικά δρώμενα με διάταξη φωτογραφία για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων με πενταετή θητεία».
Όπως γράφει, το μόνο που λείπει από τη διάταξη είναι η... φωτογραφία του ενώ υποστηρίζει ότι ο κ. υφυπουργός «ξήλωσε» από τη θέση της τη διευθύντρια του υπουργείου η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν δέχτηκε να εξαιρέσει από τους ελέγχους κάποιες εταιρείες «μαυραγανικού ενδιαφέροντος».
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Καρχιμάκης είχε ξαναζητήσει την παραίτηση του υφυπουργού Οικονομικών στις αρχές του μήνα με αφορμή τη σύλληψη γνωστού πατρινού επιχειρηματία για εικονικά τιμολόγια, με την αιτιολογία ότι ο κ. Μαυραγάνης φέρεται να είχε δώσει εντολή να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: