Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;ΠΡΙΤΣ

Τους κάνει όλα τα χατίρια, αλλά λεφτά δεν βλέπει ο Σαμαράς!
Τι κι αν οι Ευρωπαίοι μας δουλεύουν κανονικά και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εκταμιεύσουν τα 31,5 δισ. ευρώ που έχουν τάξει στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν πτοείται και είναι έτοιμος να αναλάβει ο ίδιος την διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας για να υλοποιήσουν άμεσα τις δεσμεύσεις τους.
Αφού ψηφίστηκαν, έστω και οριακά και με απώλειες, τα νέα επώδυνα μέτρα, ο κ. Σαμαράς περιμένει τώρα και την ψήφιση του προϋπολογισμού την Κυριακή, ούτως ώστε να πιέσει τους Ευρωπαίους να εγκρίνουν την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, για να προλάβει τα χειρότερα, καθώς όπως ο ίδιος απείλησε, τα κρατικά ταμεία θα αδειάσουν στα μέσα του τρέχοντος μήνα!


Στο Μαξίμου εκτιμούν πως τελικά όλοι θα αντιληφθούν ότι τα πράγματα έφθασαν στον όριό τους και πως ήρθε η ώρα να λάβουν πολιτική απόφαση για την τελική και οριστική λύση για την κρίση χρέους τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρωζώνης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού… “Τώρα πρέπει να δοθεί ο νυν υπέρ πάντων αγώνας. Θα μας τηγανίσουν αλλά θα μας δώσουν τη δόση. Διαφορετικά και οι Ευρωπαίοι θα καταλάβουν ότι και η μικρή Ελλάδα μπορεί να τους τινάξει στον αέρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: