Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Παντρεύτηκε Τουρκάλα και... τον διέγραψαν από τη Χρυσή Αυγή!

Ο Καστελοριζιός Τσίκος Μαγιάφης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Hurigul από το γειτονικό Κας. Γνωρίστηκαν στο Κας και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα! Παντρεύτηκαν 5 μήνες μετά.
"Λόγω της δουλειάς μου πήγαινα συνέχεια στο Κας και έτσι γνώρισα τη Hurigul. Δούλευε σε μία καφετέρια, όπου πήγαινα συχνά. Την ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκε και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παντρευτήκαμε", σημειώνει.
Ο γάμος τους ήταν το γεγονός της χρονιάς και ήταν φυσικό να δημιουργηθούν αντιδράσεις. Ήταν ο πρώτος γάμος στο νησί ανάμεσα σε Έλληνα και Τουρκάλα.
Ο ίδιος πήρε μέρος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δήλωσε στη συνέντευξή του πως θα άλλαζε και θρησκεία αρκεί να μην χάσει την αγαπημένη του, και αυτό ήταν αρκετό για να διαγραφεί από τη Χρυσή Αυγή, στην οποία ήταν μέλος.
"Άνηκα στη Χρυσή Αυγή. Στον πρώτο γύρο βγήκε δεύτερη με 7 ψήφους από τη ΝΔ. Ξαφνικά μετά τη δήλωση αυτή με διέγραψαν και δεν μου ξαναμίλησαν. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο το έκαναν αυτό. Δεν πιστεύω πως θα μου δώσουν ποτέ εξηγήσεις για αυτό", επισημαίνει.
Αξίζει να σημειωθεί πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής συγκέντρωσε πολύ μεγάλο ποσοστό στο ακριτικό Καστελόριζο.

www.e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: