Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι οι πατριώτες υπερψήφισαν. Ακόμα και ο αεικίνητος και παραγωγικότατος δικός μας.

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την μίσθωση των δημόσιων νησίδων
«Παρών» ψήφισαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης και ο ανεξάρτητος Θόδωρος Παραστατίδης  

Με 166 «ναι» στην ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ- EKM, ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει ότι απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και όλων των Επιτελείων για τη μίσθωση δημοσίων νήσων.
«Όχι» στην τροπολογία ψήφισαν 84 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ΚΚΕ, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε «παρών», όπως και ο ανεξάρτητος Θόδωρος Παραστατίδης.

Σύμφωνα με την τροποποίηση της ρύθμισης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δια του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, για τις δημόσιες νησίδες δεν υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης κυριότητας αλλά μίσθωσης, κι αυτής υπό την προϋπόθεση ότι θα απολαμβάνει της σύμφωνης γνώμης των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και όλων των Επιτελείων.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε στο Σώμα ότι η αλλαγή στη διατύπωση της διάταξης έγινε για να μην υπάρχουν πλέον περιθώρια «ούτε για αθέλητες παρανοήσεις, ούτε για σκόπιμες διαστρεβλώσεις», δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έκανε λόγο για «απόπειρα εκποίησης χιλιάδων δημόσιων νησίδων».Επόμενο >
sofokleous10.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: