Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκάλυψη: Ο ΕΟΠΥΥ φέσωσε το Παστέρ και το ΙΚΑ ξέμεινε από μαντού. Άδωνι τι εστί βερύκοκο;

Αυτό που συμβαίνει με τον ΕΟΠΥΥ, το ΙΚΑ και τα μαντού δεν έχει προηγούμενο. Χιλιάδες γονείς ταλαιπωρούνται καθημερινά, οι γιατροί του ιδρύματος τα ακούνε δίχως να ευθύνονται ενώ παράλληλα ο οργανισμός τους ρουφά με το καλαμάκι τα χρήματα.
Μαθετε λοιπόν ότι αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το ΙΚΑ, το οποίο χρυσοπληρώνετε χρόνια για να έχετε παροχές υγείας, ώστε να γίνει μαντού στο παιδί σας, μπορεί και να χάσετε την ώρα σας.
Από τι εξαρτάται; Από το αν υπάρχουν αποθέματα μαντού στο ΙΚΑ ή αν έχουν εξαντληθεί. Για παράδειγμα σήμερα το πρωί εξαντλήθηκαν στο ΙΚΑ Χαλανδρίου στο κέντρο μάνας και παιδιού και οι γιατροί του υποκαταστήματος άκουγαν τον εξάψαλμο από εξαγριωμένους γονείς.

Γιατί ξέμεινε το ΙΚΑ; Διότι πολύ απλά ο ΕΟΠΥΥ, αυτός του κράτους με το …πρωτογενές πλεόνασμα, χρωστά λεφτά στο Ινστιτούτο Παστέρ και για αυτό το λόγο το τελευταίο σταμάτησε τη χορήγηση μαντού προς τον ασφαλιστικό φορέα σε μια εποχή που τα παιδιά επισκέπτονται το ΙΚΑ για αυτή την εξέταση.
Και σα να μην έφτανε αυτό, ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να μας ληστεύει χρεώνοντας τα μονόευρα στα τηλεφωνήματα για το κλείσιμο ενός ραντεβού.
Βέβαια υπάρχει και η λύση οι ασφαλισμένοι να προμηθευτούν μόνοι το μαντού και να τελειώνουν. Όπως μόνοι τους θα χρειαστεί αύριο μεθαύριο να αυτοχειρουργούνται κτλ.
Ο πολύς κος Γεωργιάδης έχει να μας πει τίποτε πάνω σε αυτό πέρα από το να τσιρίζει; Ότι δηλαδή μας αρπάζει τα χρήματά μας στα τηλέφωνα για να μας κλείσει ραντεβού για την παροχή υπηρεσιών που εκ των προτέρων είναι γνωστό ότι δε θα μπορέσουν να παρασχεθούν;
Νομίζω ότι το παραπάνω είναι ένας πολύ καλός λόγος για να παραιτηθεί ένας υπουργός υγείας και να δει “τι εστί βερύκοκο”.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: