Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η Τίνα Μπιρμπίλη τώρα και αξιωματούχος του ΟΗΕ!

Ακόμη ένα μέλος του «παπανδρεϊκού» λόμπι «τακτοποιείται» επαγγελματικά και μάλιστα με υψηλή θέση στον ΟΗΕ.
Η Τίνα Μπιρμπίλη λοιπόν πρώην υπουργός και στενή συνεργάτιδα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (για να μην ξεχνιόμαστε η γνωριμία τους λέγεται πως είχε ξεκινήσει από κάποια αίθουσα γυμναστηρίου) αναλαμβάνει υψηλόβαθμη θέση στον ΟΗΕ.
Το μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου του πολιτικού πολιτισμού και της αξιοκρατίας όπως ενημερώνει δελτίο τύπου του Οργανισμού επελέγη από τον Μπαν κι Μουν έπειτα από διεθνείς διαδικασίες επιλογής, να αναλάβει Εκτελεστική Γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης

για την προστασία του στρώματος του όζοντος και το Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στοιβάδα του όζοντος.
Υπενθυμίζεται πως μετά την θητεία της στο υπουργείο η κα Μπιρμπίλη είχε τοποθετηθεί από τον «μέντορά» της στη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ελλάδα στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

Υ.Γ. Η κυρία Μπιρμπίλη μπορεί όντως να έχει τα προσόντα και την ικανότητα για τη νέα της θέση, το προκλητικό όμως είναι ότι την ώρα που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά από τις επιλογές της «κυβέρνησης του Καστελόριζου», πολλά από τα μέλη της με επικεφαλής τον πρώην Πρωθυπουργό «ζουν και βασιλεύουν»...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: