Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Αττική: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά και την Τετάρτη

Και την Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά σχολεία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, λόγω καιρικών συνθηκών, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, σχετική απόφαση έχει ληφθεί για:

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών:
·         Δήμος Γαλατσίου - Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία.Ανοικτοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
·         Δήμος Καισαριανής - Μετά την εισήγηση του Δ/ντη του 2ου Δημοτικού σχολείου Καισαριανής, τα μαθήματα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς να επικοινωνήσουν το πρωί με το σχολείο γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας του.
·         Δήμος Αθηναίων - α) Αναστολή της λειτουργίας των 38ου και 120ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών καθώς και του 4ου Νηπιαγωγείου στην οδό Κόκκερελ 14 και β) Τα 24ο ΓΕΛ και 24 Γυμνάσιο Αθηνών στην οδό Σούκα 3, θα έχουν έναρξη της λειτουργίας τους στις 10:00 το πρωί. Στην άνω Κυψέλη δεν θα λειτουργήσει, το 45ο δημοτικό Σχολείο Αθηνών.
·         Όλα τα υπόλοιπα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Βαθμίδας καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

- Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των δήμων:
·         Μαραθώνα (δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς).
·         Διονύσου (δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς).
·         Ωρωπού. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.
·         Αχαρνών (δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς).
·         Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος - Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.
·         Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου - Στη Δ.Κ.Πικερμίου - Έναρξη μαθημάτων στις 9:30 π.μ. ενώ στη Δ.Κ. Ραφήνας τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

- Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:
·         Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας - Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δ.Ε. Βιλίων και Ερυθρών

Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών:
·         Δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία του δήμου Πεντέλης, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.
·         Κλειστά τα σχολεία του δήμου Κηφισιάς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.
·         Δήμος Αμαρουσίου: Κλειστά τα σχολεία στις περιοχές Αναβρύτων και Νέας Λέσβου. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν ανοίγοντας στις 10.00 πμ. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
·         Στον δήμο Χαλανδρίου η έναρξη μαθημάτων θα γίνει στις 10:00 π.μ., όπως και η έναρξη λειτουργίας των παιδικών σταθμών του δήμου.
·         Στον δήμο Παπάγου-Χολαργού τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 10:00 π.μ. Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.
·         Δήμος Βριλησσίων - Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
·         Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης - Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
·         Δήμος Αγίας Παρασκευής - Τα σχολεία και όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά, με έναρξη στις 10:00πμ.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια, η πληροφόρηση σχετικά με τη λειτουργία των υπολοίπων σχολείων αύριο, Τετάρτη, θα επικαιροποιείται ανάλογα με τη νεώτερη ενημέρωση που θα έχει από τους δήμους.
Και στην υπόλοιπη χώρα σε διάφορες περιοχές τα σχολεία θα μείνουν και την Τετάρτη κλειστά.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: