Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ο βασιλιάς του αλατιού, Salt Bae, κλέβει τα tips των σερβιτόρων και απολύει όποιον διαφωνεί μαζί του

Έγινε πασίγνωστος λόγω του ιδιαίτερου τρόπου με τον οποίο αλατίζει τα φαγητά που σερβίρει! Αυτή τη φορά όμως, ο «Salt Bae» κινδυνεύει να γίνει «τ’αλατιού», αν τελικά συρθεί στο δικαστήριο από τον απολυμένο σερβιτόρο του! Ένας εκ των σερβιτόρων του Nusret Gokce (όπως είναι το κανονικό του όνομα) απολύθηκε από τον διάσημο σεφ, εξαιτίας της διαφωνίας του με τον τρόπο που διαχειρίζεται το πρώην αφεντικό του, τους υπαλλήλους του.


Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι του «έφαγε» μέρος των φιλοδωρημάτων του και τον απέλυσε όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί! Μάλιστα, ο Mustafa Fteja κατέθεσε και μήνυση εις βάρος του διάσημου Τούρκου σεφ.
Σύμφωνα με τον πρόσφατα απολυμένο υπάλληλο, ο Salt Bae συγκέντρωνε στο τέλος της εβδομάδας τα φιλοδωρήματα που προορίζονταν για τους σερβιτόρους, επέβαλε τον δικό του φόρο, παρακρατώντας παράνομα μέρος τους και κατόπιν τα μοίραζε ισόποσα ακόμα σε άτομα που δεν τα δικαιούνταν, όπως managers και σεφ!
«Οι πελάτες πίστευαν ότι το φιλοδώρημα που έδιναν πήγαινε μόνο στον σερβιτόρο τους, όμως έκαναν λάθος» αναφέρει o Fteja, επισημαίνοντας ότι η διεύθυνση του εστιατορίου απολύει συστηματικά οποιον τολμά να διαμαρτυρηθεί για αυτό το άδικο σύστημα διαμοιρασμού των φιλοδωρημάτων.
Ο πρώην υπάλληλος του Salt Bae ζητάει αποζημίωση για την απόλυσή του, και η υπόθεση θα εκδικαστεί σύντομα σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.
.topontiki.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: