Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Χυδαίοι Χρυσαυγίτες ρωτούσαν προκλητικά την μάνα του Φύσσα “που είναι τώρα ο Παύλος”

 Ξεπέρασε κάθε όριο η χυδαιότητα των Χρυσαυγιτών στο Εφετείο Αθηνών οι οποίοι απευθυνόμενοι στην μητέρα του Παύλου Φύσσα την ρωτούσαν “πού είναι τώρα ο Παύλος” κάνοντας παράλληλα χειρονομίες. Νωρίτερα οι χρυσαυγίτες μπήκαν στο δικαστήριο ομαδικά και κατέλαβαν όλο το αριστερό διάζωμα των εδράνων
.Ωστόσο η αστυνομία αρχικά παρεμπόδισε την είσοδο στους αντιφασίστες με την αιτιολογία ότι υπάρχει πληρότητα στην αίθουσα. Μετά από διαμαρτυρίες επιτράπηκε η είσοδος σε ορισμένους.
Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου οι χρυσαυγίτες τραμπούκιζαν και απειλούσαν κινούμενοι επιθετικά ακόμα και εναντίον φωτορεπόρτερ που τους φωτογράφισε. Τα ΜΑΤ που εισέβαλαν στην αίθουσα με σκοπό να εμποδίσουν τη συμπλοκή χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών έκαναν την κατάσταση χειρότερη .
Η κατάσταση βγήκε εκτός έλεγχου και το τοπίο θύμιζε γήπεδο με πεσμένες καρέκλες , αποπνιχτική ατμόσφαιρα και κηλίδες αίματος στο δάπεδο. Τελικά η αποχώρηση του κοινού έγινε κάτω από ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, με τους χρυσαυγίτες να φεύγουν από διαφορετική έξοδο όπως πάντα, ενώ οι αντιφασίστες παρέμειναν για ένα διάστημα έξω από το Εφετείο φωνάζοντας συνθήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα προσανατολίζονται προς την κατάθεση μήνυσης για όσα εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο δικαστήριο, με τη χυδαία προσβολή και τις απειλές προς τη Μάγδα Φύσσα.
.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: