Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

REDS: Εναρξη διαδικασιών για οικιστικό συγκρότημα στην Παλλήνη

Η βίλλα Καμπά
Τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας που αφορά στο νέο οικιστικό συγκρότημα στην Παλλήνη ξεκίνησε η REDS, η οποία, για τον σκοπό αυτό, κατέθεσε στο αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο τον φάκελο για την έκδοση της οικοδομικής αδείας.

Το νέο οικιστικό θα ανεγερθεί στην περιοχή Τρίγωνο Κάντζας του δήμου Παλλήνης, σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρείας, έκτασης 4.415 μ2, που γειτνιάζει με το διατηρητέο κτίσμα της πρώην Βίλλας του Α. Καμπά, καθώς και με το οικιστικό συγκρότημα «Ampelia» της εταιρείας, που βρίσκεται πλησίον της εξόδου 17 της Αττικής Οδού, στον σταθμό Κάντζα του προαστιακού.




Το oικιστικό συγκρότημα Βίλλα Καμπά θα αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα και δεκατρείς ανεξάρτητες μεζονέτες, με ιδιόχρηστους κήπους και αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης, εμβαδού επιφανείας από 90 μ2 έως 130 μ2, σε διώροφα κτίρια, διατεταγμένα γύρω από καλαίσθητα διαμορφωμένο κοινόχρηστο χώρο πρασίνου.

Προκειμένου να υλοποιήσει την εν λόγω επένδυση, η εταιρεία έλαβε σχετική άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού, δεδομένου ότι στην έκταση όπου θα κατασκευαστεί το συγκρότημα είχαν ανακαλυφθεί αρχαιολογικά ευρήματα. Οι διαδικασίες αδειοδότησης για το εν λόγω έργο ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια περίπου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: