Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η σάτιρα και τα όριά της...

Σε δάκρυα ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη έπειτα από ένα έντονο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.
Συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια» του σταθμού την προσέγγισαν για να της κάνουν πλάκα, φέρνοντας στη μνήμη της το χαστούκι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο πλατό του ΑΝΤ1. Mε ποιο τρόπο; Οργάνωσαν «επίθεση» από δήθεν χρυσαυγίτες, γεγονός που της προκάλεσε ισχυρό σοκ.
Η Λιάνα Κανέλλη ενοχλήθηκε έντονα και αποχώρησε.
Το διάλειμμα διήρκεσε περισσότερο από 12 λεπτά, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι είχε συμβεί, δικαιολόγησε το μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη, σημειώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλουν. «Μπορώ να φυλαχθώ από οποιονδήποτε χρυσαυγίτη, μπορώ να το αντιμετωπίσω πολιτικά. Το αστείο αυτού του επιπέδου, αυτή τη βία και τον φασισμό του δήθεν αυθόρμητου, του δήθεν χιουμοριστικού... χωρίς να ρωτήσουμε τον άλλον αν μπορεί μετά από ένα τέτοιο αστείο σε ένα διάλειμμα να συνεχίσει μια πολιτική συζήτηση και με σάτιρα πάνω σε μια βίαιη πράξη που ηθικά όφειλε να είναι καταδικαστέα από όλους... δεν είναι αστείο».

Ο ΣΚΑΪ, μετά τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη-παρωδία με οικοδεσπότη τον Κ. Μπογδάνο και καλεσμένο τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκο, μονοπωλεί αρνητικά για ακόμη μία ημέρα...
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: