Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Άσυλο στην Αλβανία με κυβέρνηση Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ»

Η ΔΗΜΑΡ δεν ψάχνει τρόπο να την κάνει από την κυβέρνηση υποστηρίζει ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός σε συνέντευξή του στο Εθνος.

«Δεν ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να την «κάνουμε» από την κυβέρνης αναφλερει χαρακτηριστικά και προσθέτει. Εξάλλου δεν μπορεί να προκύψει κυβερνητικό αποτέλεσμα εάν θα γίνουν εκλογές. Δηλαδή τι περιμένετε; Να γίνουν εκλογές και να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου; Να το δούμε και αυτό στη ζωή μας και να ετοιμαστούμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Αλβανία ή να ταξιδέψουμε για άλλη ήπειρο. Εμείς θέλουμε να μην υπάρξουν οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, έτσι όπως τις θέτει η Τρόικα».
Στη συνέντευξη του ο κ.Ψαριανός υποστηρίζει πως η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή Σομαλία, που πρέπει να γίνει σύγχρονο κράτος, αλλά όχι με εργασιακές συνθήκες γαλέρας. Παράλληλα τονίζει πως υπάρχει περιθώριο να αλλάξουν κάποια ζητήματα, να μπουν σε μια ανθρώπινη διάσταση, ώστε να σωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, που κινδυνεύουν να δουν τους μισθούς τους σε έναν χρόνο κοντά στα 500 ευρώ.
www.axiaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: