Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

45 χρόνια από την απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου

«Δυστυχώς η απόπειρα απέτυχε και η Τυραννία συνεχίστηκε μέχρι στις 24 Ιούλη 1974, η χούντα κατέρρευσε από τα ανομήματά της, με αποκορύφωμα την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 39 χρόνια μετά.... και έχουμε, μια νέα μορφή χούντας, την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ», σημειώνει σε δήλωσή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης με αφορμή την συμπλήρωση 45 χρόνων από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Παναγούλης αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον δικτάτορα, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή και αδελφού του αδικοχαμένου αγωνιστή:

«Σαρανταπέντε χρόνια πέρασαν, από την Τρίτη 13 Αυγούστου 1968, ημέρα, κατά την οποία ο Αλέκος Παναγούλης, αρχηγός της οργάνωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, αποπειράθηκε να εκτελέσει τον Τύραννο της Ελληνικής Χούντας Γ. Παπαδόπουλο. Δυστυχώς η απόπειρα απέτυχε και η Τυραννία συνεχίστηκε μέχρι στις 24 Ιούλη 1974, η χούντα κατέρρευσε από τα ανομήματά της, με αποκορύφωμα την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 39 χρόνια μετά... και έχουμε, μια νέα μορφή χούντας, την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ . Αυτήν την χούντα, την υπηρετούν, με ΕΥΛΑΒΕΙΑ, Έλληνες Πολιτικοί.
Αυτοί οι Πολιτικοί έχουν οδηγήσει την χώρα μας στην εξαθλίωση. Ας καταλάβει ο Λαός μας, ότι κυβερνούν Πολιτικοί Ανδρείκελα και ότι πρέπει να αγωνισθεί ο Λαός για να τους στείλει όχι μόνο στα σπίτια τους αλλά εκεί, που τους αξίζει... 45 χρόνια πέρασαν από την ημέρα, από την απόπειρα, ενάντια στο δικτάτορα Γ. Παπάδοπουλο».

www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: