Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γ. Αποστολίδης : Εμείς στο Νέο Δήμο Παλλήνης δεν έχουμε αντάρτες έχουμε όμως ένα ανεξάρτητο συνδυασμό.

Έτσι θα ψηφίσουν οι πολίτες στη Παλλήνη .

Πριν μερικές εβδομάδες στη Ανθούσα το Γέρακα και την Παλλήνη ήταν σε εξέλιξη δυο τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις . Εμείς οι πολίτες δυστυχώς το μόνο που γνωρίζουμε είναι τις εταιρίες που έκαναν αυτές τις δημοσκοπήσεις .

Έως και σήμερα καμία δημοσκόπηση δεν έχει δει το φώς της δημοσιότητας σε ότι αφορά το Νέο Δήμο Παλλήνης,

Είναι βλέπετε μια πάγια τακτική να μην δημοσιοποιούνται στοιχεία που δεν συμφέρουν .

Στον αντίποδα χθες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα πολλών δημοσκοπήσεων για όλη την Περιφέρεια Αττικής, και καταγράφουν με σαφήνεια την τάση των ψηφοφόρων να καταψηφίσουν εκείνους τους Υποψηφίους που οι επιλογές τους είναι υπέρ του μνημονίου καταγράφοντας και σε μερικούς Δήμους τις αυτοδιοικητικές επιλογές των ερωτηθέντων.

Από τις Δημοσκοπήσεις είναι σαφέστατο ότι σε πολλούς Δήμους οι πολίτες θα επιλέξουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ υποψηφίους και μάλιστα αυτούς που δεν έχουν από κανένα κόμμα ΧΡΙΣΜΑ ή τους Αντάρτες των Δυο μεγάλων Κομμάτων …

Εμείς στο Νέο Δήμο Παλλήνης δεν έχουμε αντάρτες έχουμε όμως ένα ανεξάρτητο συνδυασμό.

Θ. ΖΟΥΤΣΟΣ : Σημερινός Δήμαρχος Γέρακα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρηση του κ. Ν. ΕΞΑΡΧΟΥ με το επίσημο χρίσμα του κόμματος και στη συνείδηση των ψηφοφόρων καταγράφεται ως Παπανδρεικός άρα και υπέρ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ : Σημερινός Δήμαρχος Παλλήνης δεν διαθέτει το χρίσμα της Ν.Δ. όμως ο Συνδυασμός του απαρτίζεται από στελέχη που ανήκουν στη συντηρητική παράταξη του Αντώνη Σαμαρά αν και ο ίδιος στήριξε με την ψήφο του τη Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Σημειώνουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη αποχώρισε από την Ν.Δ. γιατί διαφοροποιήθηκε από τη γραμμή του κόμματος και με την ψήφο της στη Βουλή στήριξε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Θ. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ : Πρώην Δήμαρχος Παλλήνης, διαθέτει το χρίσμα από το Συνασπισμό. Στις εκλογές του 2006 στηριγμένος από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή με μεγάλη διάφορα από το σημερινό Δήμαρχο και επιθυμεί με την πιθανή εκλογή του να διατηρήσει την έμμισθη θέση του στην επιτροπή περιφερειών (Ε.Τ.Π) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη ΚΕΔΚΕ όπου είναι εκλεγμένος. Τίθεται κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Ν. ΓΑΒΡΑΣ : Υποψήφιος Δήμαρχος εργάζεται στο Υπουργείο Εθνικής άμυνας μέλος του ΚΚΕ, διαθέτει το χρίσμα από το Κ.Κ.Ε. και τίθεται κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .

Γ. ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ : Υποψήφιος Δήμαρχος. Γιατρός πνευμονολόγος στον Ευαγγελισμό δεν διαθέτει επίσημο ΧΡΙΣΜΑ από κανένα Κόμμα έχει όμως την στήριξη των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Παλλήνης και Γέρακα ,των Οικολόγων Πρασίνων ,της Δ. Αριστεράς και του ΔΗΚΚΙ. Τίθεται κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις Δημοτικές εκλογές του 2006 δεν εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και παρέμεινε επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Γέρακα , συμπεριφορά σπάνια για δημοτικά πράγματα.

Τα συμπεράσματα δικά σας …

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Με τη «Δημοτική Οικολογική Συνεργασία» (Νέος ΔΗΜ.Ο.Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: