Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την εκλογή οργάνων του δημοτικού συμβουλίου
Σε παρέμβαση του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την εκλογή οργάνων του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης, ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας Γιώργος Μπουλμπασάκος ανέφερε:

«Ο Καλλικράτης δεν τηρεί βασικούς κανόνες της δημοκρατικής εκπροσώπησης στα αιρετά όργανα του Δήμου. Συγκεκριμένα, οι δυο επιτροπές –Οικονομικών και Ποιότητας ζωής- λαμβάνουν αποφάσεις για σημαντικά θέματα, τα οποία δεν θα φτάνουν στην ολομέλεια του συμβουλίου. Υπ’ αυτή την έννοια, η εκλογή των συμβούλων της μειοψηφίας από το σύνολο των μελών της, στερεί τη δυνατότητα αντιπροσώπευσης από τις παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Αυτή η θεσμική εκτροπή θα μπορούσε να διορθωθεί εάν η μείζων αντιπολίτευση διέθετε δημοκρατικά αντανακλαστικά και παιδεία συνεργασίας. Δυστυχώς, η παράταξη του κ. Κωνσταντά διέπεται από το δόγμα : Ότι νόμιμο είναι και ηθικό».
 
Το γραφείο τύπου
ΔΗΜοτικής Οικολογικής Συνεργασίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ . ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΥΚΟ ΡΙΧΝΑΤΕ. ΘΕΣΗ ΕΞΑΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΤΣΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.