Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Δεμένα τα πλοία την Πέμπτη

Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία όλων των κατηγοριών στις 14 Δεκεμβρίου μετά την απόφαση της ΠΝΟ να συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Την απόφαση αυτή έλαβε η διοίκηση της ΠΝΟ κατά τη συνεδρίαση της, καθώς, όπως υποστηρίζουν «τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ναυτεργατών όχι μόνο δεν επιλύονται από την κυβέρνηση αλλά αντίθετα θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο».
Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη, στις 10.30, οργανωτική σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ και την ημέρα της απεργίας συγκέντρωση τις 10.30, συγκέντρωση στη πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά.
 
«Οι εξελίξεις, η όξυνση των προβλημάτων, η επίθεση στα δικαιώματά μας επιβάλουν περισσότερο από ποτέ οι ναυτεργάτες  να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ο αγώνας και μόνο ο αγώνας αποτελεί εγγύηση για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους σημειώνει η ΠΕΝΕΝ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:
 
«Σε αυτή την κατεύθυνση η πανεργατική απεργία στις 14/12/2017 πρέπει να αποτελέσει σημείο στροφής που θα κινητοποιήσει και θα βγάλει στους δρόμους την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων για να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη φιλολαϊκή πορεία για τον τόπο και τον λαό μας».

 thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: