Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Τζήμερος: Ακόμα δεν έφτασε το 1% και μοιράζει κομματικά ρουσφέτια

Δουλειές με κομματικές διαπιστεύσεις «μοιράζει» ο Θάνος Τζήμερος μέσω του προφίλ του στο facebook.  Αν και λάβρος κατά της «κομματοκρατίας», των ρουσφετιών και της αναξιοκρατίας, ο «ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού», σε ανάρτησή του επισυνάπτει το μήνυμα ενός φίλου του (και πρώην υποψήφιου βουλευτή της Δημιουργίας Ξανά), Χρήστου Φουτζιτζή που έχει δημιουργήσει επιχείρηση ανακατασκευής κατοικιών και διαμερισμάτων στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Όπως μας πληροφορούν λοιπόν, ο έλληνας επιχειρηματίας ψάχνει προσωπικό στη Γερμανία, όμως τα προαπαιτούμενα προσόντα για όσους θελήσουν τη θέση εργασίας είναι λίγο... ιδιαίτερα.
«Ειδα οτι υπαρχουν και φιλοι της ΔΗΞΑ (σ.σ.: Δημιουργία Ξανά) στο Αμβουργο. Ψαχνω προσωπικο. Αν ενδιαφερεται καποιος απο αυτους για εργασια το οτι ειναι στη ΔΗΞΑ για μενα ειναι προσον», αναφέρει η ανάρτηση.

Αναδημοσιεύουμε και εμείς λοιπόν την «αγγελία» για να βοηθήσουμε τον επιχειρηματία. Αν λοιπόν ζείτε στη Γερμανία και ψάχνετε δουλειά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε την κομματική σας ταυτότητα και να πάτε στην επιχείρηση.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου έχει ως εξής: Ο φίλος και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Δημιουργίας Χρήστος Φουτζιτζής, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα. Βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια στο Αμβούργο όπου δημιούργησε μια πολύ πετυχημένη επιχείρηση ανακατασκευής κατοικιών και διαμερισμάτων. Ενδιαφέρεται να προσλάβει κόσμο και μου έστειλε αυτό το μήνυμα:
Ειδα οτι υπαρχουν και φιλοι της ΔΗΞΑ στο Αμβουργο. Ψαχνω προσωπικο. Αν ενδιαφερεται καποιος απο αυτους για εργασια το οτι ειναι στη ΔΗΞΑ για μενα ειναι προσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: