Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονου φοιτητή στα Χανιά

Θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση
Μία περίεργη υπόθεση διερευνάται από τις Αρχές, μετά τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή, ο οποίος νοσηλευόταν για 19 ημέρες σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.
Όλα ξεκίνησαν στο Ρέθυμνο, τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, όταν ο άτυχος 22χρονος βρέθηκε να κείτεται, χωρίς τις αισθήσεις του, στο οδόστρωμα επί της παραλιακής λεωφόρου, πλησίον ενός από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Ρεθύμνου, της Πλατείας Αγνώστου Στρατιώτη. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου, και ενώ διασκέδαζε με την παρέα του, ο φοιτητής - υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες - βρέθηκε ξαπλωμένος στο οδόστρωμα έχοντας ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.
Άμεσα, στο σημείο, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον φοιτητή και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι, ο φοιτητής μεταφέρθηκε «διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση» στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Μηνά Βουλγαρίδη.
Όπως ανέφερε ο κ. Βουλγαρίδης, μιλώντας στο neakriti.gr, «Ο 22χρονος εισήχθη κατευθείαν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και το τελευταίο διάστημα ήταν κλινικά νεκρός».
Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου.
Όπως ανέφερε ο κ. Βουλγαρίδης, «τα ακριβή αίτια για το θάνατό του, θα διερευνήσει η ιατροδικαστική εξέταση», ενώ τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε, από τη μία στιγμή στην άλλη, στο οδόστρωμα εκείνο το βράδυ, θα διερευνήσει περαιτέρω το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.
Όπως αναφέρουν οι Αρχές, πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικό, καθώς κανείς δεν έχει εξακριβώσει, μέχρι στιγμής, από τι ακριβώς προήλθε ο τραυματισμός του νεαρού Κρητικού.
Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr    alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: