Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ο Χρυσόγονος, η Φώφη, η υποψηφιότητα στην Πιερία με τη ΝΔ και ο Κώστας Σόμμερ

Ο Κώστας Χρυσόγονος δεν θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Πιερία.  O γνωστός ηθοποιός έκλεισε ραντεβού με το ΠΑΣΟΚ για να μπει στο ψηφοδέλτιο και εν συνεχεία ειδοποίησε τη Χαριλάου Τρικούπη ότι θα πάει πρώτα από τη ΝΔ και αν δεν συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο τότε θα συμφωνήσει με το Κίνημα Αλλαγής!


Ότι ο Κώστας Χρυσόγονος συζητούσε με το Κίνημα Αλλαγής για την κάθοδο του στις εθνικές εκλογές είναι γνωστό. Οι πληροφορίες μάλιστα επιμένουν ότι είχε υπάρξει και σχετικό ραντεβού με τη Φώφη Γεννηματά.

Ωστόσο οι δημοσκοπήσεις δεν τον έφεραν σε εκλόγιμη θέση στην 'Α Θεσσαλονίκης, όπως σε εκλόγιμη θέση δεν τον έφεραν και οι δημοσκοπήσεις για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην συμπρωτεύουσα. Αντιθέτως σε εκλόγιμη θέση στην Πιερία με την αξιωματική αντιπολίτευση τον έφεραν οι δημοσκοπήσεις που έγιναν στον συγκεκριμένο νομό.
Ούτως η άλλως ο Κώστας Χρυσόγονος δεν θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Πιερία.

Στην Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, έχουν μείνει έκπληκτοι και με τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ τον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες τους τον πρότεινε για το ευρωψηφοδέλτιο γνωστός συνταγματολόγος.
Ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης τηλεφώνησε στον Κώστα Σόμμερ προχθές Τρίτη για να επιβεβαιώσει το ραντεβού μαζί του στη Χαριλάου Τρικούπη. Άκουσε όμως τον γνωστό ηθοποιό να του λέει ότι δεν θα περάσει από τα γραφεία καθώς θα πάει πρώτα στη ΝΔ και αν δεν τον βάλει η αξιωματική αντιπολίτευση στο ευρωψηφοδέλτιο τότε είναι διαθέσιμος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Μόνο συγκοπή δεν έπαθε ο νεαρός γραμματέας αλλά και τα άλλα στελέχη που πληροφορήθηκαν το γεγονός!

.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: