Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ο Καλυβάτσης απαντάει στον Λοβέρδο για τον Λατούς

Μια απάντηση με χιούμορ δίνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης στον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδο, ο οποίος ανάρτησε μια φωτογραφία του από τότε που υποδυόταν τον χαρακτήρα Μαέβιους Παχατουρίδη στα σκετσάκια των ΑΜΑΝ, λέγοντας ότι είναι ο οικονομολόγος Σερζ Λατούς.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Λοβέρδος, που ανά τρεις-τέσσερις μέρες ανεβάζει fake newsξεπέρασε και τον... εαυτό του. Ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογράφια κι έγραψε πως «Αυτός είναι ο γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του; Που τους εμπνέει τον όρο «ολιγαρκής (λιτή) αφθονία» και υποστηρίζει την..."απο ανάπτυξη"! Τι ζούμε, φίλοι; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά όλα αυτά. Μάλλον βιώνουμε κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη...».
Η ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα ο Γιάννης Λοβέρδος να αναγκαστεί να την διαγράψει. Ξαναχτύπησε, όμως, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, γράφοντας: «‪Είναι τόσο ανόητοι κι απελπισμένοι οι συριζοτρολ, που νόμισαν ότι βρήκαν λαβράκι όταν χαρακτηρίζω ως Σερζ Λατούς μια καρικατούρα που είχαν δημιουργήσει οι Αμάν. Εχουν δίκιο! Ο πραγματικός Λατούς ειναι χειρότερη καρικατούρα! Τι Ναόμι Κλάιν, τι Ναόμι Κάμπελ, σύντροφε Τσίπρα. Τουλάχιστον η Κάμπελ είναι απείρως πιο όμορφη. Κι ο Καλυβάτσης πιό σοβαρός από τον Λατούς!‬».

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου λοιπόν, ο Σωτήρης Καλυβάτσης του απάντησε με ένα βίντεο στο instagram!
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: