Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Μία φωτογραφία 1000 λέξεις.....


Σήμερα, Κυριακή 6.2.2011, τα δύο μεγαλύτερα κινήματα αντίστασης των πολιτών εναντίον της αυθαιρεσίας των κυβερνητικών και εργολαβικών συμφερόντων συναντήθηκαν στα Διόδια της Αττικής Οδού στο Μαρκόπουλο και άνοιξαν την Αττική Οδό για 2 ώρες, από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πέρασαν από τα διόδια περίπου 2000 αυτοκίνητα, από τα οποία μόλις 4 προσπάθησαν να καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων, προφανώς φοβούμενοι τις απειλές της δημοκρατικής κυβέρνησης για απόδοση ευθυνών στους οδηγούς με την κοινοποίηση των στοιχείων τους από το Υπουργείο προς την εταιρία εκμετάλλευσης και λειτουργίας

Σε μία μάλιστα περίπτωση ένας διερχόμενος, που μάλιστα δεν οδηγούσε καν ο ίδιος το αυτοκίνητο, κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις, που μέχρι τότε παρευρίσκονταν διακριτικά στην άκρη της Αττικής Οδού, και προκάλεσε ένταση με την εμμονή του να διασπάσει τις ομάδες των διαμαρτυρομένων. Το συμβάν έληξε ήρεμα χωρίς να επεκταθεί το ζήτημα, αφού ο εν λόγω κύριος "εισέπραξε" τις ευχές και τον περίγελο των διαμαρτυρομένων διαδηλωτών.
 
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ολοκληρώθηκε με την ήρεμη αποχώρηση των μελών των κινημάτων στις 5 το απόγευμα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: