Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

560.000 ευρώ χρωστάει η Ν.Δ. στη ΔΕΗ και κόβει το ρεύμα ανέργων

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης κατήγγειλε πως η Νέα Δημοκρατία για τα γραφεία της στη Λεωφόρο Συγγρού χρωστάει στην ΔΕΗ 560 χιλιάδες ευρώ.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως " "Και ενώ 350.000 νοικοκυριά ζούνε σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μόλις προχθές ευαισθητοποιήθηκατε για να βρείτε λύση. Ξέρετε, όμως, κύριοι βουλευτές της ΝΔ ότι στα γραφεία σας στη λεωφόρο Συγγρού έχετε να πληρώσετε τη ΔΕΗ από τον Δεκέμβριο του 2012. Κάνατε διακανονισμό για 20 δόσεις, δεν τις πληρώσατε, κάνατε δεύτερο διακανονισμό για 40 δόσεις και σήμερα οφείλετε στη ΔΕΗ περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ, 560 χιλιάδες ευρώ. Και την ίδια ώρα κόβετε το ρεύμα στον άνεργο και τον μικροσυνταξιούχο που ζει στο Κερατσίνι και στο Πέραμα"
Επίσης πρόσθεσε πως η κυβέρνηση γυρνάει την Ελλάδα στην εποχή του '30 που τα νοικοκυριά ζεσταίνονταν με το μαγκάλι.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης απάντησε πως " "Σήμερα στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσέξετε με την τακτική που ακολουθείτε να μην καείτε στο ζέσταμα περιμένοντας να γίνετε κυβέρνηση" σχολίασε ο κ. Κεφαλογιάννης. Για την προσωπική επίθεση στον υπουργό Υγείας, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε: "Δεν έχει ανάγκη ο κ. Γεωργιάδης να τον υπερασπιστώ. Για όσους γράφουν ό,τι γράφουν μια είναι η πραγματικότητα. Μπορούν να γράφουν και να λένε ότι θέλουν. Αρκεί στο τέλος του δρόμου να είναι καλοπληρωτές".
www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: